miercuri, 27 iulie 2011

Proiectul "Lucruri Gratis"

LucruriGratis este un portal care ajută oamenii care au lucruri pe care nu le mai folosesc, să scape de ele (în loc să le arunce la gunoi), şi oamenii care ar putea să le folosească, să le primească (în loc să cumpere produse noi).
Fă-ţi şi tu un cont, durează puţin şi este gratis: www.lucrurigratis.ro

Eu am cont pe acest site de jumatate de an,am primit si am oferit zeci de lucruri. O sa vedeti ce implinire o sa aveti cand veti primi ceva care va este de folos,sau veti oferi ceva ce voua nu va mai trebuie,dar altuia da.
Daca vreti sa va inscrieti la un produs,va trebui sa va inscrieti la el,si sa scrieti un mic text de ce v-ar trebui acel produs.Daca cel care il ofera va considera ca sunteti cel care il merita, va va alege castigator,si veti putea comunica pe mail pentru a va trimite produsul.

Aici sunt aproape toate produsele care le-am primit.

Le multumesc mult celor care mi le-au oferit.

Nu uitati,puteti sa va faceti cont,si sa incepeti sa va inscrieti sa primiti,sau sa oferiti cenu va mai trebuie pe acasa. www.lucrurigratis.ro

7 comentarii:

  1. sa iti pui buton de liike! ca sa pot sa dau :)) de exemplu, postu` asta imi place

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar mai fi si freecycle, dar functoineza mai mult pe Bucuresti, ca in tara nu prea sunt anunturi. E foarte tare si chiar functioneaza. Noua ne-a dat un nene un televizor si sotul meu a dat cuiva chiar si usa de la intrare atunci cand am schimbat-o!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ursa, lucrurigratis.ro e cunoscut in toate partile tarii,deci mai multe sanse de a primi/darui ceva.
    Oricum mi se pare geniala ideea aceasta de a oferi ceva cuiva caruia ii trebuie acel lucru,pentru a nu se mai cheltui atatia bani pe altele noi,si a nu mai ajunge atatea lucruri care mai pot fi folosite,direct la gunoi.De exemplu voi n-ati mai cheltuit bani pe un tv nou,iar altul n-a mai trebuit sa cumpere o usa noua;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cateva dintre cele peste 12.000 produse oferite prin LucruriGratis:

    Ford Scorpio
    Mountain Bike DHS
    Nokia E65
    Canon PowerShot G6
    Pentax Optio S45
    Magnetic Balls

    Proiectul este abia la inceput, abia are 6500 membri, imaginati-va ce oferte vor fi cand o sa avem cateva zeci/sute de mii de membri, care ofera tot ce nu le mai trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. super tare site-ul ala...sunt chestii de toate felurile, numai cu ce am vazut pe vreo 20 de pagni imi puteam utila bucataria...daca as fi stiut ! ca am pornit de la nimic acu doua luni cand m-am mutat. oricum, o sa intru mai des sa mai "pescuiesc" cate ceva care imi poate trebui...imi incerc si eu norocul.

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim, te rog sa nu pescuiesti doar.Poti sa si oferi ce nu iti mai trebuie pe acasa,si poate fi folosit de altcineva;) Iti zic eu ce frumoasa e senzatia de a oferi cuiva ceva ce tie nu-ti mai trebuie,iar acea persoana sa-ti multumeasca din suflet ca acel produs ii este extrem de folositor :D

    RăspundețiȘtergere