marți, 19 iulie 2011

Despre acea privire a fetelor cand le place foarte mult un baiat...

In urma vizionarii unui serial in seara asta(si un videoclip pe net acum vreo saptamana),mi-am pus o intrebare: ce inseamna acea privire a fetelor,cand le place de un baiat?
Probabil toti ati vazut vreun film/serial(poate si in realitate),unde o fata se uita la un baiat care ii place.E o privire specifica,poate fi deosebita de la o posta.
Acum sa intru in miezul problemei,ce poate insemna,si sa fac si o comparatie.Eu cred ca fetele se indragostesc de chipul lor,sau de ce stiu baietii sa faca(sa cante la pian,chitara etc).Dar in general de infatisarea lor.Isi doresc pur si simplu sa-i atinga.E la fel ca si cum vrei sa-ti cumperi un mp4,il vezi in raft,are un desing finisat superb,si iti doresti sa-l iei in mana si sa "simti design-ul".
Si acum comparatia.Deoarece la baieti "nu prea au la ce sa se uite",printre cele mai importante lucruri este fatza.Deci pentru fete conteaza foarte mult fatza baiatului.In schimb,baietii se uita la toba finala de esapament,injectoarele si planetarele fetelor(am facut comparatii cu piesele de masina,ca-mi place sa ma joc cu mintea cititorului :P).
Am deviat putin de la subiect,adica aceea privire a fetelor.Oricum,daca o fata are acea privire,mi se pare greu s-o trezesti la realitate.Poate sa fie cutremur ca ea viseaza cu ochii deschisi in continuare.

2 comentarii:

  1. Andreea Timofte23 iulie 2011 la 14:56

    da e interesant micul detaliu care l-ai preluat din comportamentul fetelor.insa in primul rand vreau sa spun ca depinde de fete.ceea ce ai exprimat tu aici se raporteaza in genere la cele de gimnaziu...sau mai nou ''generatia de teflon'' care vine, adica si astea de la liceu.
    femeile adevarate nu lasa nici macar sa te gandesti ca ele ar putea vedea ceva atractiv la un barbat pe care il cunosc prima data, pentru ca ele nu pot fi patrunse asa usor, ele vor fi uluite doar daca le dai un detaliu, o chestie pe plan intelectual.ma rog sunt fete si fete, dar eu asa vad femeile si aceasta cale a evolutie vreau sa o urmez si eu.
    Revenind la ceea ce descrii tu despre privire, in care ele se opresc si nu pot fi deranjate , asa e , in acel moment fetele intra in alt univers, unul foarte paralel de libertate, si vad in baiatu respectiv un intreg complex de calitati care ii poarta chipul, se vad facand clatite cu el ,,,sau altele chiar flu flu se vad in rochie de mireasa si pe el in costum de mire...dar cum ziceam asta e doar fa 13-16 ani maxim...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea Timofte,da,data viitoare ar trebui sa precizez si segmentul de varsta la care ma refer intr-un articol.
    Este foarte bine precizat "sunt fete si fete".Pot fi fete la 16 ani care sunt deja mature,dar si fete de peste 20 care se comporta ca si cand ar avea 16 ani.Ca o comaratie,stiu dacii din '85 care merg perfect si astazi,si dacii din '95,distruse.Totul depinde de la o fata la alta,respectiv de la o masina la alta.
    Multumesc mult pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere